Theoriecursussen en oefenexamens auto in Doetinchem

Maak vandaag nog een afspraak

Als je eenmaal hebt besloten dat je je rijbewijs gaat halen, wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zelf de weg op. Maar naast alleen de praktijklessen, is het ook van belang dat je de theorie goed begrijpt en in de praktijk kan brengen. Op die manier ga je veilig en met vertrouwen de weg op. Met Rem & Go in Doetinchem haal je snel je theoriecertificaat. Wij helpen je met theoriecursussen en brengen het vervolgens tijdens je lessen in de praktijk. Zo komt je rijbewijs hard dichterbij!

Leren voor je theorie-examen autorijden: met een boek of online

Voor je een tussentijdse toets (TTT) of praktijkexamen mag doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Als je voor dat examen slaagt, ontvang je een theoriecertificaat. Dit moet je samen met je legitimatiebewijs overhandigen aan het begin van het praktijkexamen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig en je mag al theorie-examen doen vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent.

Online leren voor je theorie-examen

Met een theorieboek kun je zelf de theorie leren en proefexamens maken. Maar bij Rem & Go heb je ook de mogelijkheid om theorielessen online te volgen. Je krijgt dan toegang tot de digitale leeromgeving van iTheorie. Hiervoor krijg je:

  • Het theorieboek
  • Vijftig oefenexamens

Inloggen op iTheorie

Je aanmelden voor het theorie-examen

Het aanvragen van een theorie-examen doe je zelf heel eenvoudig met je DigiD. Dit gaat via de website van het CBR. Neem naar het theorie-examen altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Meer informatie

  • 1 Voorbeeld label