Praktijk- en theorielessen bij Rem & Go in Doetinchem

Krijg snel de theorie onder de knie

Je wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zelf de weg op. Behalve de praktijklessen, moet je dan ook de theorie goed in je hoofd hebben. Met Rem & Go in Doetinchem haal je snel je theoriecertificaat. Zo komt je rijbewijs hard dichterbij!

Theorie leren: met een boek of online

Voor je een tussentijdse toets (TTT) of praktijkexamen mag doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Als je voor dat examen slaagt, ontvang je een theoriecertificaat. Dit moet je samen met je legitimatiebewijs overhandigen bij het begin van het praktijkexamen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig en je mag al theorie-examen doen vanaf 16,5 jaar.

 

Online theorie leren

Met een theorieboek kun je zelf de theorie leren en proefexamens maken. Maar bij Rem & Go heb je ook de mogelijkheid om theorielessen online te volgen. Je krijgt dan toegang tot de digitale leeromgeving van iTheorie:

  • Theorieboek
  • 50 oefenexamens

Inloggen op iTheorie

 

Aanmelden voor theorie-examen

Het aanvragen van een theorie-examen doe je zelf heel eenvoudig met je DigID. Dit gaat via de website van het CBR. Neem naar het theorie-examen altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Meer informatie

Kosten theorie

Theorieboek               €28,-

iTheorie (online)         €45,-

Theorie-examen         €31,50